Meer artikelen
Fase 3 vanaf 8 juni

Fase 3 vanaf 8 juni

Fase 3️⃣ in Malaga: een korte gids over wat er mag in deze nieuwe fase van de-escalatie


Het onderstaande is een vertaling van het Artikel “Fase 3 en Málaga:


Gezondheid komt in aanmerking dat mensen die symptomen vertonen, zich thuis isoleren of in quarantaine staan ​​voor een diagnose door ?COVID-19, uitgesloten zijn van de voordelen. 


U kunt een drankje drinken ??? aan de bar, eindelijk gaan de bioscopen ? en theaters ? open en kunt u vergaderingen houden voor maximaal 20 personen


Nog een stap op weg naar een nieuwe normaliteit. Malaga zit eindelijk in fase 3️⃣Het is nu mogelijk om te leunen aan de bar, eindelijk zijn de bioscopen en theaters open en kun je vergaderingen houden tot 20 personen. Dit zijn de nieuwigheden van deze fase 3️⃣


TELEWERKEN.? Waar mogelijk zal de continuïteit van telewerken ??‍???‍? worden aangemoedigd voor werknemers die op afstand hun werk kunnen doen

PREVENTIE. In de bedrijven?, winkels ? centra ? en entiteiten voorzien in de bovengenoemde volgorde van het Ministerie van Volksgezondheid, moeten de nodige maatregelen worden genomen om te voldoen aan hygiënische en / of preventieve ? maatregelen voor werknemers.


HYDROCALCOHOLISCHE GELS. Het zorgt ervoor dat alle werknemers op de werkplek beschikken over hydro-alcoholische gels ?of desinfecterende middelen met virucidale activiteit voor het reinigen van handen, of wanneer dit niet mogelijk is, zeep ? en water.


SOCIALE AFSTAND.Wanneer de interpersoonlijke veiligheidsafstand van ongeveer 2️⃣meter niet ? kan worden gegarandeerd, wordt ervoor gezorgd dat de werknemers beschikken over voldoende beschermende ? uitrusting voor het risiconiveau.


REINIGING. ?Bij reinigingstaken ?zal speciale aandacht worden besteed aan gemeenschappelijke gebruiksgebieden ?en de meest voorkomende contactoppervlakken zoals deurknoppen, ?tafels, meubels, ?leuningen, vloeren, telefoons ☎️of hangers.


Dit is maar een stukje van het bericht maar we gaan de goede kant op ?

Dit is onze eigen website met de scherpste prijs. Klik hier voor onze accommodaties of stel ons persoonlijk een vraag. Of lees verder met , of ga naar het overzicht van alle artikelen.

Gepubliceerd 06-06-2020 / Copyright © Casa la Quinta